Skip to content Skip to footer

Thuis in duurzame techniek

De duurzame ambities in Nederland zijn helder, maar de lat in aanloop naar 2050 ligt hoog om tot een energieneutrale gebouwde omgeving te komen. Goed nieuws is dat de benodigde innovatieve en bewezen duurzame techniek er nu al is om huizen en gebouwen duurzaam en CO2-neutraal te voorzien van verwarming, koeling en (warm)water. De terugverdientijden worden korter en ook dat maakt een keuze voor duurzame techniek verantwoord. Caris & Reiner B.V. Installatietechniek is thuis in verduurzamende techniek en kan toekomstvaste oplossingen bieden voor energieopwekking, klimaatregeling en waterbehandeling.

Nu investeren in duurzame techniek loont

Bij bouwers, huurders en kopers van woningen groeit het besef dat een belangrijk deel van de milieuproblematiek samenhangt met het gebruik van gas, olie en kolen. De (maatschappelijke) rekening voor fossiele energie wordt ieder jaar hoger. Voorraden raken op en de winning loopt tegen de grenzen aan van wat aanvaardbaar is. De zon is een onuitputtelijke bron van energie en door deze in te zetten als energiebron is er winst te behalen voor milieu en portemonnee.

Duurzaam advies

Caris & Reiner B.V. Installatietechniek helpt u bij het vinden van duurzame energieoplossingen. Als KvINL -EVI erkend installateur denken wij mee in processen die leiden tot energie-efficiëntie en reductie van milieubelasting in combinatie met een gezond en comfortabel binnenklimaat.

We adviseren en implementeren duurzame technieken met deze uitgangspunten:
– gebruikerswensen
– comfort voor de gebruikers
– transparantie technologie
– reductie CO2-uitstoot
– blijvende besparing op de energiekosten
– financieringsmogelijkheden en subsidies

Projectvoorbeeld? Kijk hier!

Close