Skip to content Skip to footer

Integrale projectaanpak

Bij Caris & Reiner Installatietechniek gaan we zorgvuldig en professioneel te werk.
Elk project doorloopt de volgende 3 fasen:

  • Ontwerp
  • Engineering
  • Realisatie
  • BIM voor het optimale ontwerp
  • Bij de start van de ontwerpfase passen we met vertrouwde projectpartners bij voorkeur BIM toe om tot een optimaal resultaat te komen. Daarbij staan de wensen en eisen van de klant altijd centraal. Zorgvuldig ontwerpen en gedegen plannen met alle betrokkenen is de basis voor een perfecte uitvoering.

Zorgvuldige projectplanning en materialenkeuze

Eerst denken, dan doen vertalen wij bij Caris & Reiner B.V. Installatietechniek in een zorgvuldige projectplanning. Al in de offertefase denken wij na over de voordelen van ketensamenwerking en de inzet van LEAN-thinking en BIM (Building Information Modelling). Ook het gebruik van duurzame techniek en circulair in te zetten materialen krijgen alle aandacht.

Flexibele professionaliteit

Mocht er in de realisatiefase alsnog een wijziging optreden, dan zijn wij bij Caris & Reiner B.V. Installatietechniek flexibel genoeg om dat professioneel op te vangen en met een passende oplossing te komen. Wij staan al meer dan 50 jaar voor kwaliteit in technische installaties. Kijk bij projecten voor aansprekende voorbeelden van ons werk.

Close