Over ons

Historie Caris & Reiner B.V. Installatietechniek

Op 1 januari 1966 wordt op het Kerkplein in Sittard de basis gelegd van een solide en betrouwbaar installatiebedrijf: Caris & Reiner starten hun samenwerking met als kernactiviteit werktuigbouwkundige installaties. Inmiddels staan we al meer dan 50 jaar voor vakmanschap, loyaliteit en kwaliteit.

Opvolging en uitbreiding

In 2001 neemt Marcel Reiner samen met echtgenote Claudia het bedrijf over van zijn vader. Samen maken Claudia en Marcel het bedrijf tot wat het nu is: een klantgerichte onderneming met een brede technische dienstverlening op het gebied van duurzame en innovatieve oplossingen voor klimaattechniek, zonnetechniek en waterbehandeling. Inmiddels werken ruim 20 vakmensen bij Caris & Reiner B.V. Installatietechniek.

Betrokken bij ketensamenwerking

Mede-eigenaar Claudia is actief als vicevoorzitter van Techniek Nederland en is zij landelijk voorzitter van het MKB-cluster. Daarnaast is zij voorzitter van het Platform Duurzame Huisvesting en benoemd als Taskforce-lid van de Bouwagenda en verantwoordelijk voor de uitwerking van de human capital-agenda en de roadmap transformatie, renovatie en herbestemming.