Skip to content Skip to footer

Historie Caris & Reiner B.V. Installatietechniek

Op 1 januari 1966 wordt op het Kerkplein in Sittard de basis gelegd van een solide en betrouwbaar installatiebedrijf: Caris & Reiner starten hun samenwerking met als kernactiviteit werktuigbouwkundige installaties. Inmiddels staan we al meer dan 50 jaar voor vakmanschap, loyaliteit en kwaliteit.

Opvolging & uitbreiding

In 2001 neemt Marcel Reiner samen met echtgenote Claudia het bedrijf over van zijn vader. Samen maken Claudia en Marcel het bedrijf tot wat het nu is: een klantgerichte onderneming met een brede technische dienstverlening op het gebied van duurzame en innovatieve oplossingen voor klimaattechniek, zonnetechniek en waterbehandeling. Inmiddels werken ruim 20 vakmensen bij Caris & Reiner B.V. Installatietechniek.

Betrokken bij ketensamenwerking

Mede-eigenaar Claudia is actief als vicevoorzitter van Techniek Nederland en is zij landelijk voorzitter van het MKB-cluster. Daarnaast is zij voorzitter van het Platform Duurzame Huisvesting en benoemd als Taskforce-lid van de Bouwagenda en verantwoordelijk voor de uitwerking van de human capital-agenda en de roadmap transformatie, renovatie en herbestemming.

Close