Skip to content Skip to footer

Visie

Caris & Reiner B.V. Installatietechniek ontzorgt opdrachtgevers in installatietechniek. Door middel van samenwerking in de keten en een breed netwerk van strategische partners bieden wij oplossingen van uiteenlopende technische aard in het bouwproces. De balans tussen techniek en de klant vormen de basis voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Door techniek en mens te verbinden dragen we bij aan kwaliteit van leven.

Missie

Caris & Reiner B.V. Installatietechniek is een erkend installateur van loodgieters-, gas- en waterinstallaties, centrale verwarming, sanitair en zonnestroominstallaties. De continuïteit en verdere groei van het bedrijf borgen wij door onze strategische keuze voor duurzame ontwikkeling. Ons strategisch beleid omvat een ontwikkellijn van processen, producten en diensten waarbij de klant of eindgebruiker altijd centraal staat.

Wij streven naar een hoge kwaliteit en leverprecisie bij de uitvoering van onze werkzaamheden en tevens naar een hoge mate van flexibiliteit naar opdrachtgevers. Het collectief resultaat is topprioriteit en loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering.

Onze bedrijfscultuur is open en biedt prettige arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers. Zo streven wij altijd naar een balans tussen belangen van onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Opdrachtverwerving in zowel woningbouw als utiliteit geschiedt tegen concurrerende prijzen en is hoofdzakelijk business to business (b2b). Wij volgen technische innovaties en maatschappelijke trends op de voet om zo alert te kunnen reageren op veranderende marktsituaties.

Close